MeniuMeniu

Politica de confidențialitate

Compania SRL «ECOMERTZ» (Moldova), denumită în continuare Companie, a dezvoltat această politică de confidențialitate, în scopul de a clarifica în continuare procedura pentru colectarea și difuzarea informației pe site-ul nostru (site-ul www.eshop.md) și serviciile noastre de procesare a comenzilor . De regulă, puteți vizita secțiunile deschise ale site-ului nostru fără a fi identificat. Politica noastră generală este de a colecta numai informațiile care sunt necesare pentru a menține relația clientului cu «www.eshop.md». Utilizarea site-ului nostru sau efectuarea comenzilor este echivalentă cu recunoașterea și acceptarea acestei politici de confidențialitate.

Informațiile pe care le colectăm

informaţii personale

Noi primim și stocăm informația personala oferită de catre Dumneavoastră, precum și informații specifice referitoare la operațiunile efectuate de către Dumneavoastră (executarea comenziilor de electrocasnice mari (frigidere, congelatoare, aragaze) / plata achizițiilor) pe care le colectăm în cursul utilizării / vizionării secțiunilor site-ului nostru, sau serviciile noastre. Noi folosim datele privind tranzacțiile finalizate. Atunci când faceți o achiziție, putem colecta o varietate de date despre Dumneavoastră necesare pentru facturare, inclusiv numele complet, adresa de domiciliu, numere de telefon de contact și adresa de e-mail. Putem colecta, de asemenea, informații cu privire la achizițiile, inclusiv informații despre comenzi, data comenzii și valorile tranzacțiilor.

Datele privind utilizarea serviciilor

Când utilizați site-ul nostru sau serviciile noastre, noi putem efectua colectarea automată a anumitor date referitoare la modul în care utilizați site-ul.

- Informații despre trafic. Noi primim automat anumite tipuri de informații de fiecare dată când interacționați cu noi. De exemplu, putem colecta o varietate de informații despre istoria vizitării site-ului, care ne ajută să determinăm ce fel tip de site-uri prezintă pentru Dumneavoastră un interes (adresa IP, punctul de intrare și părăsire a site-ului, criterii de căutare, adrese de site-uri vizitate, tipuri de ecrane și de afișări de pagină) . Informația poate fi, de asemenea, colectată în mod automat, folosind cookie-markeri (cookie-uri) și semnalizatoarele Web (web beacons), care sunt descrise în detalii mai jos.

- Cookies. Cookie-urile - un mic fișier de marcare, care lasă pe hard disk-ul computerului Dvs,site-urile vizitate de către Dvs. Aceste fișiere identifică

Computerul Dvs și înregistrează preferințele Dvs și alte informații cu privire la vizita, astfel încât, dacă reveniți, site-ul să fie capabil de a memora și personaliza vizita dumneavoastră. În general, folosim markeri cookie pentru a colecta informații pentru a identifica oportunități si pentru îmbunătățirea în continuare a site-ului și a serviciilor noastre (deoarece este un ajutor la identificarea celor mai populare funcții, categorii și produse), pentru a personaliza site-ul și de a face recomandări bazate pe produsele pe care le-ați apreciat în trecut, atât și pentru a mari eficacitatea site-ului și pentru a finaliza tranzacțiile solicitate de Dumneavoastră. Agenții de publicitate plasează anunțuri pe site-ul nostru si deasemenea pot utiliza markerii cookie proprii. Pe acesti markeri <<externi>> nu se mai aplică această politică de confidențialitate ci politica agenților de publicitate corespunzători. Cele mai multe browsere acceptă automat cookie-urile în setările implicite. Puteți modifica setările browser-ului Dumneavoastră, astfel încât să nu accepte cookie-urile, sau să ceară permisiunea Dvs înainte de a accepta cookie-urile de la site-urile care le-ați vizitat. Odată ce ați decis să nu acceptați cookie-urile noastre, veți avea acces la acele părți ale site-ului nostru, care sunt deschise tuturor, dar nu ve-ti fi capabili să utilizati o parte din funcțiile și serviciile noastre, astfel încât impresiile vizitei nu vor satisface așteptările Dumneavoastră.

Informații cu privire la copii

Site-ul nostru este un site public, care nu este destinat să colecteze informații personale de identificare de la copii. Prin urmare, pentru a se conforma cu prevederile legale ale vieții private a copiilor și Legea privind protecția datelor personale a copiilor pe internet (COPPA) din 1998 de copii sub 16 ani, nu au voie să se aboneze la listele noastre de e-mail sau să utilizeze serviciile site-ului nostru. Site-ul www.eshop.md nu realizează colectarea deliberată de informații cu caracter personal de la copii.

Informații non-personale

Informația non-personală – este informația care nu se refera la cineva personal. Informațiile non-personale pot include, de asemenea, informații generale despre grupuri sau categorii de servicii, sau informații despre utilizator fără a menționa informații identificatoare, care ar putea fi legate de el. Astfel de date pot include informații generale despre trafic, tendințele de utilizare, date anonime demografice și date de cercetare.

Informația generală ne ajută mai bine să înțelegem tendințele și nevoile utilizatorilor noștri, fiind direcționate pentru a dezvolta noi funcții și a schimba site-ul nostru spre bine.

În timpul vizitării Dvs. a categoriilor deschise ale site-ului nostru, nu colectam nici o informație cu privire la identitatea vizitatorului, precum și alte date personale.

Cu toate acestea, dupa cum sa menționat mai sus, pe baza acțiunilor Dvs. efectuate pe site-ul nostru, noi colectăm anumite date despre trafic, ele fiind non-personale.

Utilizarea informațiilor personale

Utilizarea informațiilor cu caracter personal în cadrul companiei

În general, folosim informațiile personale în cadrul companiei cu scopul de a deservi clienții și de a extinde relația noastră cu ei. De exemplu, dacă vom înțelege în ce mod folosiți site-ul nostru, vom putea mai bine configura și personaliza vizita Dvs. Mai concret, folosim informațiile personale pentru operațiunele ordonate de Dvs; anticiparea și rezolvarea în timp a problemelor legate de lucru cu site-ul nostru; raspunsuri la solicitările primite de către Serviciul Clientelă; și trimiterea buletinelor informaționale pe email.

Examinați următoarele subiecte pentru a înțelege, în ce cazuri divulgăm informațiile personale părților terțe.

Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal către părțile terțe.

Noi nu dăm în chirie, nu vindem și nu transmitem informațiile personale către alte persoane fizice sau agenți economici care nu sunt parți afiliate nouă, cu excepția: transferului de date cu caracter personal cu acordul utilizatorului în scopul efectuării tranzacției solicitate de acesta (ce este necesar pentru îndeplinirea anumitor tranzacții comerciale); în cazul în care divulgarea datelor cu caracter personal sunt prevăzute de lege; în cazurile în care divulgarea datelor cu caracter personal este justificată de protecția drepturilor și bunurilor noastre.

Mai jos găsiți situațiile ce justifică divulgarea informațiilor cu caracter personal

- Consimțământul dumneavoastră. Cu consimțământul Dvs noi dezvăluim informațiile personale, care pot fi primite de către noi, în scris sau oral, folosind instrumentele pentru comunicarea în timp real, sau ca parte a acordului încheiat cu noi. În cazul în care, pe viitor, vom oferi noi servicii care necesită divulgarea de informații cu caracter personal către persoanele terțe, care nu sunt specificate în această politică vom face o schimbare reală în politica relevantă.

- Prelucrarea tranzacțiilor. Noi dezvăluim informații cu caracter personal părților terțe în caz de necesitate în legatură cu serviciile sau prelucrarea comenzilor și tranzacțiilor necesare Dvs., de exemplu, putem utiliza serviciile unor părți terțe pentru a procesa tranzacțiile Dvs.. Aceste părți terțe pot fi inclusiv prestatori de servicii financiare (cum ar fi băncile) și instituțiile non-financiare (companii de prelucrare a datelor, organizații pentru verificarea conformității, companii de marketing). Terții acționează în stricta conformitate cu instrucțiunile noastre, noi cerem de la ei respectarea prevederilor politicii noastre de confidențialitate.

-Analiza internă. Putem utiliza informațiile Dvs. personale pentru statistica internă, în scopuri de proiectare sau de exploatare, de exemplu, pentru a determina dimensiunea audienței noastre, măsurarea traficului de tendințe generale și de a înțelege mai bine datele demografice și interesele utilizatorilor noștri, tendințele de cumpărături și alte tendințe. Pentru a realiza aceste sarcini, putem angaja o parte terță, însa astfel de părți terțe nu au dreptul de a utiliza sau dezvălui informațiile cu caracter personal în orice alt scop.

-Partidele noastre afiliate (afiliați). Avem dreptul de a furniza toate informațiile cu caracter personal colectate părților noastre afiliate, pentru a le oferi oportunitatea de a îmbunătăți propria noastră capacitate de a vă oferi noi produse și servicii suplimentare, de a îmbunătăți în continuare calitatea produselor și serviciilor care sunt oferite la moment, și pot să ne ajute în evaluarea analitică a produselor și serviciilor noastre în dezvoltare. Părțile afliliate (afiliații) sunt prestatorii de servicii financiare, cum ar fi instituții care oferă servicii de sprijin general pentru activitatea economică, precum și afiliații în domeniul vânzări și suport, și furnizori a sprijinului de sistem și a serviciilor de testare.

- trecerea businessului la un nou proprietar. Informația despre utilizatorii și despre site-ul nostru este unul dintre cele mai valoroase bunuri ale noastre. Prin urmare, informația despre utilizatorii noștri, inclusiv informația cu caracter personal, va fi dezvăluită în procesul de fuziune, achiziție sau separare a funcționării de afaceri a site-ului, în cazul vânzării sau împrumutării activelor Societății, precum și în caz de insolvență, faliment sau numirea managerului de faliment;
atunci când datele cu caracter personal sunt transferate către noul proprietar în calitate de unul din activele de afaceri ale companiei.

- Protecția companiei și a altor persoane. Noi putem dezvălui informații personale atunci când din punctul nostru de vedere, divulgarea lor este justificată pentru respectarea legislației (de exemplu, pe baza mandatului legitim al instanței de apel sau prin ordin judecătoresc); pentru realizarea forțată sau aplicarea politicii noastre; pentru inițiere, facturare și livrare a facturilor și primirea sumelor datorate nouă; pentru protecția drepturilor și a bunurilor noastre, sau pentru a proteja utilizatorii de cazuri de utilizare frauduloasă, înșelătoare sau utilizarea site-ului sau serviciilor noastre în scopuri frauduloase; de asemenea, în cazurile în care în mod rezonabil, credem că este o situație de urgență, ceea ce creează un risc iminent de deces sau vătămare gravă și aceste cazuri impun divulgarea informațiilor sau justifică divulgarea imediată a prerogativelor.

Site-urile părților terțe

Paginile site-ului www.eshop.md conțin link-uri către site-urile părților terțe. Este posibil să fiți redirecționat către o parte terță pentru procesarea unei tranzacții financiare (de exemplu, organizarea sistemului de plăți) sau o instituție de credit (cumpărătorul a primit un împrumut pentru achiziționarea electrocasnicelor mari sau produselor electronice). Aceste site-uri sunt acoperite de confidențialitatea proprietarilor respectivi, și site-ul www.eshop.md nu este responsabil pentru acțiunile lor, inclusiv practica lor de a lucra cu informații. Utilizatorii care furnizează informații personale la astfel de site-uri a părților terțe sau prin intermediul acestora, trebuie să se informeze citind politica de confidențialitate a acestora.

Siguranță

Zonele deschise ale site-ului nostru nu sunt criptate sau protejate cu parolă, cu toate că folosim măsurile de securitate rezonabil, din punct de vedere comercial, pentru a ne proteja împotriva pierderii sau a utilizării incorecte și distorsionarea informațiilor controlate de noi. Trebui să fiți conștienți de faptul că nu suntem capabili de a controla securitatea altor site-uri cu care interacționați Dvs și ce produse și servicii procurați. Nu putem garanta protecția împotriva interceptărilor, delapidărilor, abuzurilor sau distorsiunilor, precum și faptul că informația nu va fi divulgată din accident sau ca urmare a unor acțiuni neautorizate/ilegale și va ajunge la careva terți. Noi protejăm securitatea informațiilor dvs. în timpul transmisiei prin folosirea Secure Sockets Layer (Secure Sockets Layer sau SSL), care criptează informațiile pe care le-ați introdus. În plus, vom folosi pentru protejarea datelor Dvs. Hosting-ul securizat de protecție firewall (paravan de protecție), control al accesului și criptarea.

Modificările politicii actuale

Putem revizui și actualiza politica actuală în cazul în care procedurile noastre sunt schimbate, în timp ce se modifică tehnologiile utilizate, se adăugă servicii noi sau se îmbunătățesc serviciile existente. Toate modificările vor fi reflectate în acest document pe care îl puteți studia oricând despre ce informații colectăm și cum le folosim. Vă recomandăm să imprimați sau să descărcați o copie a acestui document pentru înregistrările dumneavoastră.

Dacă vom include în politica actuală schimbări semnificative în procesul de lucru cu informațiile personale, vom posta un anunț pe site și vom schimba data aprobării politicii. Dacă vom intenționa să utilizăm informațiile personale într-un mod diferit de cel ce este afișat în politica actuală la momentul colectării acestor informații, vă vom informa și vă acorda șansa de a vă exprima acordul sau dezacordul cu aceste intenții. Dacă nu sunteți de acord cu modificările acestea, informațiile Dvs personale vor fi șterse, și în viitor nu va fi posibil să continuați să utilizați site-ul și serviciile noastre. Dacă după modificarea politicii, Dvs utilizați site-ul și serviciile noastre, atunci Dvs automat acceptați Politica de confidențialitate din versiunea în vigoare la momentul respectiv. Vom folosi informațiile în conformitate cu cea mai recentă versiune a declarației noastre de confidențialitate.

Cum ne contactați

Ne puteți contacta la adresa de e-mail: feedback@eshop.md. Vă rugăm să raportați toate încălcările a acestei politici cunoscute de Dvs.

Citiți cu atenție termenii de utilizare.

Data de alcătuire și de aplicare a acestei politici de confidențialitate: 05 iulie 2012.

Notă de informare privind drepturile subiecţilor de date cu caracter personal

Proprietarul magazinului online SRL "Ecomertz" va colecta, procesa si/sau utiliza informatiile furnizate de Dvs. in scopul executarii comenzii și facilitării obținerii un credit de consum.

Completarea formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a eshop.md si cu utilizarea si prelucrarea lor, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, dupa cum urmeaza:

  • validarea, evolutia si starea comenzilor plasate de Dvs.;
  • facturarea produselor si serviciilor comandate;
  • asigurarea livrarii produselor comandate;
  • expedierea ofertelor comerciale si a noutatilor;
  • facilitarea obținerii creditelor de consum.

Vor fi prelucrate următoarele categorii de date cu caracter personal: numele şi prenumele; semnătura; telefon mobil; e-mail; imagine; telefon/fax; adresa (domiciliului/reședinței);

In cazul procurarii bunurilor in credit, suplimentar vor fi prelucrate urmatoarele categorii de date cu caracter personal: sexul; data şi locul naşterii; profesie/functie; situatie familiara; situatie economica sau financiara; date bancare; datele membrilor de familie; cetăţenia; semnătura digitală; locul de munca si IDNP (numărul personal de identitate de stat).

Cu ajutorul Cookie-lor vor fi inregistrate urmatoarele date: forma anonimizata a adresei IP a calculatorului; data si ora accesarii; numele paginii; ID sesiune; URL de referință (de la care ati venit pe pagina noastra Web); cantitatea de date transmise; produsul și informațiile versiunii Browser-ului folosit; sistemul de operare folosit de utilizator.

Conform prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, eshop.md garanteaza o protectie maxima a datelor personale ale clientilor impotriva distrugerii, modificarii, blocarii, copierii, raspindirii, precum si asupra altor actiuni ilicite de natura sa aduca atingere drepturilor acestora.

Astfel, eshop.md prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Clientii beneficiaza de drepturile prevazute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale.

Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, înaintată către sediul companiei pe str. Nicolae Dimo 23/3, of. 63, mun. Chișinău.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. 

Noi utilizam instrumente si tehnici de securitate, dar si politici interne aplicabile angajatilor pentru a proteja datele furnizate de Dvs. si care pot sau nu sa va identifice direct sau indirect.